dimecres, 9 de març del 2016

Autoavalució

Per a construir la meva identitat he utilitzat diversos treball en aquesta avaluació com poden ser principalment
1.Els aforismes, ja que els elegies tú i et feien reflexionar, a més que et definien com a persona, amb les teues ideologies, la teva forma de ser i de pensar, ha estat molt interesant.
2.Bansky, les imatges de Banksy han estat elegides per nosaltres i han reflexat els nostres gustos i també la nostra ideologia.


Per a mi la segona evaluació a consistit en treballar en grup, es a dir, com a grup i per al grup, els tallers en grup com el de contacontes, el dels jocs, els dels microrelats i carnestoltes, perque:
1.Contacontes: Haviem de participar com a grup, elegint les coses per a que eixiren endavant els contes
2.Els jocs: Eren jocs de grups, jocs que si no jugàvem en grup, no podiem entendre bé el joc, pense que ha contribuit en gran part a que ens entenguem en el grup.
3.Els microrelats; Va ser fonamental que funcionarem com a grup per a donar-nos idees conjuntament i escoltar-nos els uns als altres
4.Carnestoltes: El treball en grup va fer que al final tot eixira bé, al principi ens va costar molt, però finalment cadascú s'encarregà de fer la seva tasca i de possar-la en comú


Respecte a els contiguts conceptuals, crec que he millorat a l'hora de fer-me esquemes, ja que abans feia un resum dins d'un esquema i ara sé localitzar millor les paraules claus. En lo respectiu a els continguts procedimentals, hem escrit molt més que en la primera avaluació tant dins dels tallers, com fora a l'hora de penjar coses al blog, i aixó ens ha fet millorar la nostra expressió en Valencià, i per últim en la part de continguts actitudinals pense que he millorat molt, ja que he participat en totes les coses que he pogut i això m'ha fet creixer com a persona i mirar amb una altra cara la vida i els problemes.


En comparació a la avalució passada, crec que he millorat en el contingut, m'esforçat més i he possat tot el contingut necessari però encara em falta ser constant, treballar tots els dies i no deixar-ho tot fins a l'última hora.

Per finalitzar respecte a la metodologia de treball. En quant a creativitat, em possaria un 5 ja que, manque d'aquesta característica, en  cooperació crec que hem millorat respecte a l'anterior avaluació ja que ens hem organitzat millor, i no hem deixat de costat a cap persona, hem sabut distribuir el treball i ajudar-nos entre nosaltres, i per últim si parlem d'artefactes digitals, he millorat molt, ja que a principi de curs, no sabia utilitzar cap i ara sé utilitzar el Drive, el blogg, el pinterest, el kahoot, etc.

Com a conclusió d'aquesta segona avaluació pense que en Valencià, Literatura i ComunicacióAudiovisual he millorat en quant a continguts i a la forma d'expressarme, però sé que podria millorar molt més i en la tercera avaluació em propose ser constant ,dur les coses al dia i intentar organitzar millor el temps.



Hem crescut com a persones i com a grup en conjunt:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada